Teleport transporter BETA

Otputujte do nekog od velikih svetskih gradova za samo nekoliko sekundi uz pomoć ovog teleporta! Potpuno je besplatan i zauzima samo 668kB.

U opisu ove simpatične aplikacije piše da je tehnologija korišćena za pravljenje teleporta zasnovana na izgubljenim skicama iz serije Zvezdane staze i samim tim računamo da je bezbedna, mada autori kažu da je koristite na sopstveni rizik dok je još u beta verziji. Beta verzija znači i to da imate samo deset svetskih gradova u ponudi tako da je pitanje kako ćete se vratiti u Beograd (nadamo se da imate tetku u Americi).

 

 

Kada odaberete grad kliknite na opciju teleport. Tu će vam aplikacija uvek reći nešto dok se priprema za teleportaciju, kao da ne zaboravite da ponesete peškir ili da je dematerijalizacija u toku (možda će malo boleti).

Zatim ćete videti poruku sa naslovom Uh-oh..! koja vam govori da je nešto pošlo naopako. Izgovori su razni i zanimljivi: niste stali na sredinu sobe, došlo je do greške 41231 (prelom ruke), opet  niste stali na sredinu...

Ako budete bili dovoljno uporni uspećete da se teleportujete negde u grad koji ste izabrali. Nama je uspelo da stignemo do Moskve! Ako instalirate drugu aplikaciju ovih duhovitih ljudi Fake GPS Location Spoofer moći ćete da podelite svoju lokaciju sa prijateljima na Facebook-u, WhatsApp-u ili Foursquare-u. 

Inspiracija – izvori:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.incorporateapps.teleport

Tags: 
Aktuelan: