Titanfall

FPS za Xbox One, Xbox 360 i (hvala bogu) PC koji izlazi početkom 2014. godine.

Respawn Entertainment, čija je ovo prva igra i čija je većina tima radila na igrici Call of Duty, kaže da će glavni deo igrice u principu biti multiplayer. Ovo verovatno neće oduševiti one koji su se radovali singleplayer-u, pogotovo jer se većina radnje igrice saznaje kroz multiplayer.

Još jedna bitna informacija je to da se još uvek ne planira verzija ove igre za PS4, tako da će svi zainteresovani praktično ostati ograničeni na Microsoft-ove proizvode. Razlog za to je Microsoft-ov cloud servis koji odgovara autorima ove igre i za koji misle da rešava mnoge probleme online igranja igrica.

Bez obzira na neke probleme, za koje bi se moglo reći da nisu zanemarljivi, ono što je prikazano na E3 konferenciji ove godine je toliko oduševilo prisutne da je Titanfall osvojio čak 6 nagrada, uključujući i nagradu za najbolju igru konferencije, najbolju akcionu igru i najbolju igru za konzolu.

Ono što je do sada sigurno je da ćete igrati kao pilot, koji je pokretan i brz i kao Titan, mehaničko borbeno čudovište impresivne razorne moći. Mi ćemo vas obaveštavati o novostima vezanim za ovaj veliki naslov sledeće godine, a do tada pogledajte trejler od koga moraju da vas prođu žmarci:

 

Inspiracija – izvori:

http://www.titanfall.com/

Aktuelan: