Uspeh naših studenata u Kvizu znanja

U okviru edukativnog seminara koji  je organizovala Studentska konferencija akademija i visokih škola Srbije, održanom na Zlatiboru, čast da učestvuju u kvizu znanja pripala je našim kolegama iz parlamenta, Dejanu Čančareviću i Dušanu Mitroviću.

Dejan Čančarević i Dušan Mitrović

Svojim znanjem, u jakoj konkurenciji  koju je činilo 35 škola, zauzeli su treće mesto. Pobedu je odnela Visoka tehnička škola iz Niša dok je drugo mesto zauzela Visoka tehnička škola iz Novog Sada. Takmičenje je bilo po proceduri eliminacije,  više rundi sa po 20 pitanja. Njihovo znanje je nagrađeno lepim nagradama. Ovaj uspeh je pokazetelj da su studenti  Visoke ICT škole, osim što su sjajni u struci, odlični i u opštoj informisanosti.

Drago nam je da ambiciozni i perspektivni studenti biraju našu visokoškolsku ustanovu kao životni put. Jedno je sigurno, na ovome neće stati, već će nastaviti da se usavršavaju u ličnom i profesionalnom smislu, jer samo tako će ostvariri svoje ciljeve i opravdati naša očekivanja, a mi ćemo biti tu da ih motivišemo i podržimo na tom putu.

Tags: 
Aktuelan: