Vaša pretraga za tekstovima pesama je završena

Ako posedujete Android telefon ili tablet i često vas zanimaju tekstovi pesama koje slušate na YouTube-u, ovo je članak za vas.

Predstavljamo vam Lyrics4Tube, zanimljivu aplikaciju koja prikazuje tekstove pesama koje trenutno slušate. Zanimljivo je i to što ne morate izlaziti iz aplikacije, a samim tim u velikom broju slučajeva prekidati pesmu koju slušate, Lyrics4Tube donosi tekst pesme upravo do vas, stavljajući ga na ekran vašeg telefona ili tableta a da pritom možete nastaviti sa gledanjem video snimka ili slušanjem muzike.

Lyrics4Tube radi na većini aplikacija za puštanje muzike ili video snimaka kao što su YouTube aplikacija, Andorid Music Player, Winamp, pa čak i Last.FM.

Prevodi pesama prikazaće vam se na ekranu vašeg uređaja a aplikacija u kojoj ste pustili pesmu će se jednostavno zatamneti i na taj način vam pomoći da tekst možete da čitate sa lakoćom.

Za razliku od mnogih ostalih aplikacija koje su se skoro pojavile na Play Store-u, ova aplikacija je potpuno besplatna i možete je pruzeti za korišćenje. Aplikacija je relativno nova pa će svaka vaša kritika ili pitanje dobro doći kreatorima. Trenutno podržava sve uređaje koji rade na operativnom sistemu Android posle verzije 2.2, a kreatori obećavaju da će je uskoro prilagoditi i onima koji koriste iPhone ili iPod Touch.

Dok koristite ovu aplikaciju morate imati izlaz na Internet.

Ako ste ljubitelji muzike, pronašli ste aplikaciju koja vam je potrebna.

 

Inspiracija – izvori:

http://lyrics4tube.com/

Aktuelan: