Youth to Business forum prvi put u Srbiji

Prateći trend iz preko 100 zemalja sveta, Youth to Business Forum, organizovan od strane globalne svetske organizacije AIESEC, po prvi put dolazi u Srbiju, gde

će se održati početkom decembra u četiri grada: Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu i u Beogradu. 

Beogradski forum održaće se 11. i 12. decembra u hotelu „Moskva“ a glavna tema foruma jeste pitanje kako komunikacija povezuje današnju omladinu sa biznisom budućnosti i na koji način ona može doprineti efektivnom i efikasnom obavljanju posla. Odgovor na ovo pitanje učesnici će dobiti od strane eminentnih predavača i kompanija koji će ih, kroz diskusiju i radionice, naučiti o veštinama i trikovima uspešne komunikacije u različitim segmentima poslovanja.

 

Učesnici foruma su mnogi eminentni predavači koji će kroz različite i interaktivne radione predstaviti važnost toga da se mladi danas više angažuju i probuditi želju u njima za rešavanje globalnih problema i problema u Srbiji. Kompanije koje će se predstaviti mladima na beogradskom forumu su Delhaize, Societe Generale, NBG Leasing i Ernst & Young.

 

 

Prijave za učešće na beogradskom forumu su otvorene do 1.decembra. Više o samom forumu možete da pročitate na sajtu http://aiesec.org.rs/youth-to-business/beograd/, a možete nas pratiti i na facebook https://www.facebook.com/pages/Serbia-Youth-to-Business-Forum/1466796390266182?fref=ts i twitter stranici https://twitter.com/SerbiaY2BForum. Ne propustatite priliku da obezbedite svoje mesto na ovogodišnjem forumu i  čujete od predstavnika vodećih kompanija koje su to tajne poslovnog uspeha i kako vam veština komunikacije može pomoći u građenju uspešne karijere!

Tags: 
Aktuelan: