Zašto samo ne koristiš Google

Koliko vam se puta desilo da vas neki prijatelj pita kako da preuzme neki dokument, gde da nađe određeni program, sliku, knjigu?

Naravno otišli ste na Google i pronašli to za njega. Pored toga iznerviralo vas je to što ste opet morali da mu objasnite da može da koristi Google umesto da čeka da mu vi odgovorite.

Ljudi postavljaju svakakva pitanja i činjenica je da se svi odgovori nalaze na Google-u. Za sva ta besmislena pitanja postoji jako dobro rešenje, koje će naterati vaše prijatelje da sledeći put sami potraže odgovor.

Predstavljamo vam Lmgtfy ("Let Me Google That For You"). Lmgtfy je sajt na kome možete uneti ono što želite da pretražite, odnosno ono što vas je prijatelj pitao i dobijete link koji će na slikovit način da mu objasni da je samo trebao da koristi Google.

 

Kada vaš prijatelj ode na link, dobiće čitavu animaciju gde će videti kako vi kucate u Google-u željenu reč i na kraju dobijate pretragu koja mu je potrebna. Na ovaj način pokazaćete prijatelju da može slobodno ponekad sam da pronađe željene informacije, a ujedno ćete mu odgovoriti na pitanje.

 

Mi smo za vas odgovorili na jedno pitanje i odgovor možete pogledati ovde.

Sada je red na vas. Zabavite se malo i našalite sa prijateljima!

 

Inspiracija – izvori:

http://2.bp.blogspot.com/-5MY5ofo2fec/TlgL4StcQ3I/AAAAAAABMOQ/cif3ON01ovw/s1600/lmgtfy.jpg

http://arewefullyet.com/images/2013/04/lmgtfy.jpg

https://si0.twimg.com/profile_images/1697565210/Icon.png

http://lmgtfy.com/

Tags: 
Aktuelan: