Помоћ

Драге колеге,

Овај сајт је намењен креирању ажурне базе података за наше бивше студенте. Верујемо да ћете наћи времена да са сваком променом личних података и података о вашем новом послу, нове информације поделите са нама и свим својим колегама.

Да би се ово реализовало потребно је да прво одаберете линк Оставите податке и попуните форму. У форми треба да дефинишете и своју лозинку, која ће вам уз корисничко име које се аутоматски генерише из наше базе података, бити прослеђена на маил. Корисничко име и лозинка биће вам потребни за логовање на сајт http://alumni.ict.edu.rs сваки пут када желите да промените своје раније унете личне податке или унесете промене о кретању у служби.

Сви подаци које унесете у форму, биће у редукованом облику приказани у краткој форми на страни Наше колеге. На овај начин и вама ће бити омогућено да се информишете о осталим колегама и њиховим активностима, само уколико сте претходно унели своје корисничко име и лозинку.

Молимо вас да са нама поделите и своје фотографије из студентских дана, како бисмо на страници Споменар овековечили сећање на лепе дане вашег студирања и пријатељстава остварена у Школи.

За све додатне информације, коментаре, сугестије и питања можете користити форму на страни Контакт.

Ваша Висoкa ICT школа.