Reč urednika

Dragi čitaoci,

Dobro došli na stranice elektronskog ICT časopisa, koji je nastao 2013. godine kako bi studentima Visoke ICT škole, ali i svim ostalim zainteresovanim kolegama pružio jedinstveno mesto na kome mogu pronaći najrazličitije informacije.

Mladi, ambiciozni, željni novih saznanja, studenti pišu i istražuju za vas: inovacije u oblasti internet tehnologija, telekomunikacija, bankarskih tehnologija, logistike, ne zanemarujući ni slobodno vreme, lični razvoj, najnovija dešavanja u školi...

Nadamo se i želimo da vreme koje investirate na ovim stranicama pred vama bude kvalitetno i na najbolji mogući način iskorišćeno, usmereno ka tome da vam omogući da se na svim poljima razvijate i saznajete nove stvari.

Želimo da ovo postane vaša mala oaza znanja, inspiracije i lične kreativnosti, mesto gde ćete se uvek rado vraćati.

Tu smo za vas i radi vas, stoga vas pozivamo da nam šaljete sve svoje sugestije, komentare i predloge koje ćemo rado usvojiti sa ciljem da svakoga dana budemo sve bolji!

Volite da pišete i želite da postanete deo našeg inovativnog tima? Pridružite nam se slanjem mail-a na redakcija@ict.edu.rs.

Želite da saznate nešto više o određenoj oblasti ili temi? Šaljite nam svoje ideje. Biće nam zadovoljstvo da istražimo sve što vas zanima i pronađemo za to jedinstveno mesto u časopisu!

Dođite da zajedno širimo nova saznanja i kreativnu energiju i ne zaboravite: "Ne možete potrošiti kreativnost. Što je više koristite, više je imate!"

Srdačan pozdrav!

 

 

Osnivač časopisa: Visoka ICT škola

Glavni i odgovorni urednik: direktor Visoke ICT škole, dr Goran Zajić (od novembra 2015. godine)

Zamenik glavnog i odgovornog urednika: mr Valentina Malešević

Glavni urednik novinar: Maja Madžarević, student

Urednik novinar: Predrag Garunović, student