Intervjui

Studenti o nama: Biljana Lazarević

Najbolje je to što i nakon završetka škole, možete da sarađujete sa profesorima, nadograđujete znanje i razmenjujete iskustva.

Studenti o nama: Ana Kuzmanović

Karakteristično za ovu školu, osim izuzetno stručnog nastavnog osoblja, odličnog izbora predmeta i kvalitetne teorijske nastave jeste i realizacija velikog broja časova u vidu laboratorijskih vežbi i stručne prakse. Na ovaj način, po završetku studija studenti su potpuno osposobljeni za rad u realnim uslovima i vrlo brzo se prilagođavaju radu u privredi.

Studenti o nama: Maja Madžarević

Logistika je logistika i bankarstvo je bankarstvo, ma gde vi odlučili da ih izučavate. Međutim, ono što pravi razliku jeste ljudski faktor, a verujem da ovakve ljude i način rada malo gde više možete pronaći. :)

Studenti o nama: Tamara Praštalo

Odlična saradnja sa profesorima i veliki izbor korisnih predmeta, ne samo iz oblasti poštanske tehnologije i logistike, razlog su zbog kojeg bih svima preporučila sada inovirani i sa novim nazivom studijski program – Poštansko-logistički sistemi

Studenti o nama: Predrag Garunović

Ova škola pružila mi je, ne samo mogućnost sticanja "papira", već me je naučila kako da razmišljam otvoreno i logično, kako da istražujem brzo i efikasno, kako da učim sa razumevanjem... Pružila mi je jedan zdravi "mindset".

Studenti o nama: Branka Dobrilović

Dokaz tome koliko su studenti Visoke ICT škole traženi i već spremni za dalju karijeru, jeste da sam nakon završenih osnovnih studija, prihvatila ponudu da pređem u drugu kompaniju i unapredim svoju poslovnu karijeru. Nakon zavšenih specijalističkih studija, dodatno sam unapređena u kompaniji. Trenutno radim u ‘’NCR’’ kompaniji na poziciji analitičara za poslovne aktivnosti pri kontroli kvaliteta (QA).

Studenti o nama: Danijela Mladenović

Šta su to sjajni studenti Visoke ICT škole imali da kažu o smeru Poštansko-logistički sistemi?

 

Što se tiče efikasnosti školovanja, govori podatak da sam se zaposlila odmah nakon završetka studija u struci. Radim u Platnoj instituciji VIP Sistem i na poziciji sam stručnog saradnika platnog prometa. Znanje koje sam ponela iz škole bilo je presudno u samom startu.

Studenti o nama: Marija Milošević

Šta je to što posebno izdvaja smer Poštansko-logistički sistemi? :)

 

Kombinacija ekonomsko-bankarskih i poštansko-logističkih predmeta, učenje programa u kojima skoro sve banke rade, učenje programa u kojem se radi u Pošti Srbije, praksa u Pošti, puno praktičnih predmeta, stručne ekskurzije, posete kompanijama, dodatne vannastavne aktivnosti u Školi, puno vežbi... Sve to imate u ovoj Školi.

Studenti o specijalističkim studijama i uspehu: Milena Miletić

Nelson Mandela je jednom rekao da sve izgleda nemoguće, dokle god to neko ne uradi. Visoku ICT školu su završili mnogi sjajni mladi ljudi koji su ovu izjavu i dokazali ličnim primerom, radom i neprestanim trudom. Jedan sjajan primer jeste i Milena, koja je pored zvanja saobraćajnog inženjera napustila ovu školu noseći i titulu studenta generacije na smeru Poštanske i bankarske tehnologije, a nakon toga i nastavila svoje stručno usavršavanje na specijalističkim studijama na smeru Elektronsko poslovanje.

Profesori o specijalističkim studijama: dr Stevan Veličković

Bendžamin Frenklin je rekao da investicija u znanje isplaćuje najbolje kamate. Sa željom da otklonimo dileme studenata da li upisati specijalističke studije i koji studijski program izabrati pitali smo koje su korisnosti Visoke ICT škole i studijskog programa Saobraćajno inženjerstvo dr Stevana Veličkovića, šefa veća ovog programa.

Pages

Subscribe to Intervjui