Intervjui

Studenti o nama: Danijela Mladenović

Šta su to sjajni studenti Visoke ICT škole imali da kažu o smeru Poštansko-logistički sistemi?

 

Što se tiče efikasnosti školovanja, govori podatak da sam se zaposlila odmah nakon završetka studija u struci. Radim u Platnoj instituciji VIP Sistem i na poziciji sam stručnog saradnika platnog prometa. Znanje koje sam ponela iz škole bilo je presudno u samom startu.

Studenti o nama: Marija Milošević

Šta je to što posebno izdvaja smer Poštansko-logistički sistemi? :)

 

Kombinacija ekonomsko-bankarskih i poštansko-logističkih predmeta, učenje programa u kojima skoro sve banke rade, učenje programa u kojem se radi u Pošti Srbije, praksa u Pošti, puno praktičnih predmeta, stručne ekskurzije, posete kompanijama, dodatne vannastavne aktivnosti u Školi, puno vežbi... Sve to imate u ovoj Školi.

Studenti o specijalističkim studijama i uspehu: Milena Miletić

Nelson Mandela je jednom rekao da sve izgleda nemoguće, dokle god to neko ne uradi. Visoku ICT školu su završili mnogi sjajni mladi ljudi koji su ovu izjavu i dokazali ličnim primerom, radom i neprestanim trudom. Jedan sjajan primer jeste i Milena, koja je pored zvanja saobraćajnog inženjera napustila ovu školu noseći i titulu studenta generacije na smeru Poštanske i bankarske tehnologije, a nakon toga i nastavila svoje stručno usavršavanje na specijalističkim studijama na smeru Elektronsko poslovanje.

Profesori o specijalističkim studijama: dr Stevan Veličković

Bendžamin Frenklin je rekao da investicija u znanje isplaćuje najbolje kamate. Sa željom da otklonimo dileme studenata da li upisati specijalističke studije i koji studijski program izabrati pitali smo koje su korisnosti Visoke ICT škole i studijskog programa Saobraćajno inženjerstvo dr Stevana Veličkovića, šefa veća ovog programa.

Profesori o specijalističkim studijama: dr Ana Slavković

Imajući u vidu da studenti koji završavaju osnovne studije žele da donesu dobru i korisnu odluku o svom daljem profesionalnom razvoju i da bi voleli da znaju kako da nastave svoju profesionalnu karijeru, redakcija je odlučila da obavi seriju intervjua sa profesorima i studentima Visoke ICT škole o njihovom pogledu na specijalističke studije. Prvi intervju smo uradili sa profesorkom dr Anom Slavković, koja je zadužena za modul Elektronsko poslovanje na studijskom programu Elektronske komunikacije na specijalističkim studijama.

Intervju sa Anom Radun-Tomić

Ana Radun Tomić. Možda vam je ovo ime odnekud poznato, svakako jeste ako ste u skorije vreme posećivali velike knjižare - Vulkan i Delfi. Upravo ovo ime nalazi se na jednom od novih izdanja sa jubilarnog 60. međunarodnog beogradskog sajma knjiga, na interesantnom romanu pod nazivom Princ sa bombonjerom.

 

Drugi pak Anu pamte kao jednu od retkih, a možda i jedinu studentkinju Visoke ICT škole koja je položila čak 22 ispita za godinu dana i tako diplomirala kao strukovni inženjer elektrotehnike i računarstva za dve godine.

Intervju sa predavačima na seminaru ,,Zlato kao krizna valuta“

ICT časopis prisustvovao je seminaru pod nazivom ,,Zlato kao krizna valuta“ koji je organizovala kompanija “ GOLDprofessionell Serbia“ . Više o samom seminaru možete pročitati ovde, a danas vam predstavljamo ekskluzivni intervju koji smo uradili sa predavačima.

Intervju sa popularnim učenicima Visoke ICT – Cile - Srpski Tutorijali

Aleksandar Leštarić Cile, student je treće godine Visoke ICT škole. Većini je poznat po jutjub kanalu SrpskiTutorijali koji je jedan od popularnijih na Balkanu. On se na svom kanalu uglavnim bavi računarima I modernom tehnologijom. Bio je voljan da odgovori na nekoliko pitanja našem listu I na tome mu se srdačno zahvaljujemo.

Intervju za ICT časopis - Dr Dragoslav Danilović

Dugo očekivani intervju sa profesorom dr Dragoslavom Danilovićem

Intervju sa studentima generacije - Nataša Tirkajla

Intervju sa Tirkajla Natašom, studentom generacije smera Elektronske komunikacije specijalističkih studija.

Pages

Subscribe to Intervjui