Posao/Praksa

Programi i prakse

Unapredite svoja znanja i veštine! Iskoristite sjajnu priliku da steknete neophodno radno iskustvo i naučite nešto novo! :)

Work and Travel prezentacija

U ponedeljak, 19. novembra u 12 časova u Visokoj ICT školi u sali 9 biće održana Work and Travel prezentacija, koja ima za cilj da mlade informiše o samoj organizaciji i programu koji nudi za njih.

Work and Travel prezentacija

Provedi leto učestvujući u programu Global Volunteer!

Obezbeđen smeštaj, rad na zanimljivom projektu i sve to u tvojoj omiljenoj državi? Omladinska organizacija AIESEC i ovog leta kroz program Global Volunteer organizuje volonterske prakse u preko 120 zemalja sveta, koje su namenjene studentima svih fakulteta, a traju od 6 do 12 sedmica

Prvi put na virtuelnom sajmu zapošljavanja svi IT poslovi na jednom mestu

Na ovogodišnjem sajmu po prvi put naći će se IT kapsula gde će regionalne i lokalne IT kompanije izaći sa ponudom slobodnih radnih mesta za ovu struku. Osmi regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtuelni dani karijera i znanja 2017.“, ove godine biće održan od 11. do 18. oktobra, na adresi http://dankarijera.com/RS/.

Letnja praksa u kompaniji DExpress

Sjajna prilika za studente Visoke ICT škole! Prijavite se za letnju stručnu praksu u kurirskoj kompaniji DExpress!

Stekni praktično iskustvo - usavršavaj se u inostranstvu

Svesni smo svi toga da danas, nažalost, samo diploma završenog fakulteta ili više škole ne znači mnogo. Diplomu imaju mnogi, a radnih mesta je sve manje. Šta nam preostaje kako bismo se jednog dana izdvojili iz mase mnogobrojnih diplomaca? Samo lično angažovanje i usavršavanje van školskih klupa. Sada je pred nama prilika da to iskustvo steknemo radeći u zanimljivom okruženju, koje će podsticati razvijanje naših sposobnosti, proširiti naše mogućnosti i otvoriti nam mnoga vrata poslovnog sveta koji je pred nama.

Besplatno obrazovanje na klik od vas

Kako se izdvojiti iz mase kada se nađemo na razgovoru za posao? Samo znanjem i umećem koje smo samostalno sticali, van učionica. Nedostatak vremena i novca više ne mogu da budu razlozi da do dodatnih saznanja ne dođemo. Internet nam omogućava jednu ogromnu bazu besplatnih platformi na kojima možemo naučiti baš sve što nam padne na pamet, od štrikanja, preko sviranja gitare do programiranja. 

Global Talent Day – Izgradi svoju karijeru u internacionalnom okruženju!

U sredu, 4. novembra od 11 časova na Ekonomskom fakultetu, Delhaize Serbia i AIESEC lokalna kancelarija na Ekonomskom fakultetu organizuju „Global Talent Day“.

Budi desna ruka predavaču iz kompanije

Global Citizen program – program volonterskog iskustva u inostranstvu u okviru AIESEC organizacije nudi mogućnost studentima za učešće na projektu u Klužu, Rumunija.

 

DELHAIZE Serbia u saradnji sa AIESEC-om te šalje na stručnu praksu u inostranstvo!

Da li želiš praksu u stranoj zemlji? Da li želiš da putuješ? I pritom upoznaš nove ljude iz različitih zemalja? Sada imaš priliku! AIESEC kancelarija na Ekonomskom fakultetu u saradnji sa Delhaize Serbia te šalje na program Global Talent, stručnu plaćenu praksu u inostranstvu. Kompanija Delhaize Serbia je prepoznala AIESEC kao organizaciju sa kojom bi doprinela razvoju mladih ljudi. Shodno tome, odlučili su da oforme stateško partnerstvo i već niz godina zajedno učestvuju u obrazovanju i pružanju praktičnih iskustava za mlade. Jedinstvena prilika koja se ne propušta!

Pages

Subscribe to Posao/Praksa