Vesti

Work and Travel prezentacija

U ponedeljak, 19. novembra u 12 časova u Visokoj ICT školi u sali 9 biće održana Work and Travel prezentacija, koja ima za cilj da mlade informiše o samoj organizaciji i programu koji nudi za njih.

Work and Travel prezentacija

Stručna poseta Regionalnom poštansko-logističkom centru JP Pošte Srbije

U sredu, 14. juna, profesori i studenti treće godine studijskog programa Poštanske i bankarske tehnologije posetili su Regionalni poštansko-logistički centar (RPLC) u Zemunu. Studente i profesore je u dugoočekivani obilazak vodio gospodin Vlada Ćalić, rukovodilac službe za sortiranje pismonosnih pošiljaka.

Zlatni sportisti Visoke ICT škole

Nisu samo jedni od najboljih u Beogradskoj Studentskoj ligi, već i u regionu. Vraćaju se naši zlatni sportisti! Čestitamo košarkašima i fudbalerkama na osvojenom prvom mestu!

Lepo vreme donosi nove pobede

Nastavljamo da pratimo uspehe naših sportista. Nakon još jednog napornog, ali uspešnog dana, izveštavaju nas o svojim izuzetnim rezultatima!

Pobede naših sportista bez obzira na nevreme

Stigao je prvi izveštaj naših studenata sa Elektrijade! 

Postani i ti deo našeg tima!

Ukoliko ste vredni, kreativni, odgovorni, želite da naučite nešto više o novinarstvu i timskom radu i spremni ste da kreativni deo svoje ličnosti podelite sa drugima onda ste baš Vi osoba koja nedostaje našem timu!

Svečana dodela diploma u Visokoj ICT školi

Džordž Vašington Karver je jednom rekao da je obrazovanje zlatni ključ slobode. Danas su naše kolege diplomci uzeli svoje zlatne ključeve, ključeve svoje zlatne budućnosti! Šta oni misle o svom ključu koji je sposoban da otvori mnoga vrata? Na koji način će ga oni upotrebiti?

6 najpopularnijih trendova za bankarstvo 2017.

Promene su neminovne u bankarstvu i od početka ove godine jedina diskusija izgleda da će biti šta će da pokreće te promene. Tokom 2017. godine, šta će najviše da promeni bankarstvo? Glas će biti ekranu [na dodir] ono što je ekran za tastaturu: smetnja. U 2016. godini 95% sveta živelo je na teritoriji pokrivenoj signalom mobilne mreže i po prvi put u istoriji, pretraživanje preko mobilnog telefona je preteklo pretraživanje preko računara, sa proporcionalnim rastom u kupovini preko mobilnog telefona. Ako postoji neka oblast koja će izgledati kao bure baruta u 2017. to je zakonodavstvo. Američka Siti banka je objavila video kako radi koncept hologramske radne stanice. Ukratko, finansijske institucije bi trebalo da se udruže sa inženjerima i programerima veštačke inteligencije. 

Stručno predavanje na temu "Uticaj e-trgovine na poslovanje i razvoj poštanskih i kurirskih službi"

U Visokoj ICT školi održano je stručno predavanje na temu  "Uticaj e-trgovine na poslovanje i razvoj poštanskih i kurirskih službi". Predavač je bio gospodin Damir Trninić, osnivač kompanije dooConsult koji je zadužen za projekat razvoja e-trgovine u Pošti Srbije. Predavanjem su obuhvaćeni trendovi razvoja u logistici i poštanskoj industriji sa osvrtom na međunarodnu trgovinu i navike i očekivanja potrošača.

Birate li svesnu ili nesvesnu odeću?

Jeste li ikada posmatrali svoju odeću kao predmete koji pričaju priču o vama? Koji ispisuju jednu malu istoriju svega onoga što ste uradili, što jeste? I kakve su vaše priče?

Pages

Subscribe to Vesti