Vesti

Promotivni čas kapuere angole u Visokoj ICT školi

U petak, 8. februara održaće se promotivni čas kapuere angole u Visokoj ICT školi. Čas će početi u 18.00 h u sali za fizičko i namenjen je studentima Visoke ICT kao uvodni čas za ovu novu aktivnost u Školi. Obuhvatiće predstavljanje veštine, učenje osnovnih pokreta, kao i osnovnih elemenata muzike kapuere. 

kapuera angola

Panel diskusija: "Izaberi svoj karijerni pravac u IT-ju"

Događaj će se održati 29. januara sa početkom u 18 časova u In Centru

Naš bivši student u ulozi predavača

Stručno predavanje

Održan seminar za predstavnike studentskih parlamenata

Ove godine, tradicionalno, petu godinu zaredom, na Zlatiboru, u periodu od 13.12.2018.do 16.12.2018.godine, Studentska konferencija akademija i visokih škola Srbije, organizovala je seminar pod nazivom „Jačanje kapaciteta studentskih predstavnika“.

Studentski parlament Visoke ICT skole

Uspeh naših studenata u Kvizu znanja

U okviru edukativnog seminara koji  je organizovala Studentska konferencija akademija i visokih škola Srbije, održanom na Zlatiboru, čast da učestvuju u kvizu znanja pripala je našim kolegama iz parlamenta, Dejanu Čančareviću i Dušanu Mitroviću.

Dejan Čančarević i Dušan Mitrović

Work and Travel prezentacija

U ponedeljak, 19. novembra u 12 časova u Visokoj ICT školi u sali 9 biće održana Work and Travel prezentacija, koja ima za cilj da mlade informiše o samoj organizaciji i programu koji nudi za njih.

Work and Travel prezentacija

Stručna poseta Regionalnom poštansko-logističkom centru JP Pošte Srbije

U sredu, 14. juna, profesori i studenti treće godine studijskog programa Poštanske i bankarske tehnologije posetili su Regionalni poštansko-logistički centar (RPLC) u Zemunu. Studente i profesore je u dugoočekivani obilazak vodio gospodin Vlada Ćalić, rukovodilac službe za sortiranje pismonosnih pošiljaka.

Zlatni sportisti Visoke ICT škole

Nisu samo jedni od najboljih u Beogradskoj Studentskoj ligi, već i u regionu. Vraćaju se naši zlatni sportisti! Čestitamo košarkašima i fudbalerkama na osvojenom prvom mestu!

Pages

Subscribe to Vesti